22 yaşındaki denizde boğuldu | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member
Thiruvananthapuram: 22 yaşındaki bir erkek çocuk, Perşembe gecesi Kollam sahilinde güçlü akıntılara kapıldıktan sonra denizde boğuldu.
Nedumpana yakınlarındaki Nallıla’daki Barış Sevinci Sarayı’nın oğlu Ashish J, bir havacılık personeliydi. indigo havayolları.
Polise göre Ashish ve kardeşi ve kuzenleri de dahil olmak üzere dört kişi Perşembe günü saat 18.00’de sahile ulaştı.
“Kumsalda futbol oynadıktan sonra üzerimizdeki kumları silmek için denize girdik. Hepimiz kıyıda durup dalgaları bekledik ama gelgit denizi birkaç metre alçaltmıştı. Karanlık olduğu için fark etmedik ve hepimiz dalgaları bekleyerek denize biraz daha yaklaştık. Aniden dalgalar güçlü bir şekilde geri geldi ve Ashish ve ben büyük bir dalga tarafından süpürüldük. Ancak başka bir dalga tarafından kıyıya geri götürüldüm ve kıyıda bulunanlar beni kurtardı. Ama Ashish kayıptı,” dedi Ashish’in kuzeni. bipin.
Kısa süre sonra polis ve itfaiye ve kurtarma personeli alarma geçirildi ve aramalara başladı.
Ancak Ashish’in cesedi balıkçılar tarafından Cuma sabahı bulundu.
Ceset, koruda kaybolduğu yerin 2,5 kilometre uzağında yaklaşık 10 saat süren aramanın ardından bulundu.
Ashish’in akrabaları, sahilde kendilerine yardımcı olacak cankurtaran olmadığını söyledi. Kollam Doğu Polis, CrPC’nin 174. maddesi uyarınca doğal olmayan ölüm nedeniyle bir dava kaydetti.