Adam kızı kaldırdı, Kerala’da kızı yola fırlattı, tutuklandı | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member
KASARAGOD (KERALA): 31 yaşındaki erkek, herhangi bir tahrik olmaksızın reşit olmayan çocuğu kaldırıp yola fırlattığı için tutuklandı. Manjeswar içinde Kerala’daki Kasaragod bölgesi Polis bunu Perşembe günü bildirdi.
Korkunç olay, bu sabah 8 yaşındaki kızın medresenin önünde amcasının kendisini alması için beklerken meydana geldi.
Zanlı, Aboobacker SiddiquePolis, yerel bir sakinin daha sonra tutuklandığını söyledi.
Olay, şoka giren kızın, yol kenarında dururken birinin kendisine vurduğunu söylemesi üzerine, okulun güvenlik kamerası görüntülerinin yakınları tarafından incelenmesiyle ortaya çıktı.
Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, zanlı Siddique’in yolun karşı tarafında duran kıza doğru yürüdüğü, yumrukladığı ve zorla kaldırıp ardından aniden yere fırlattığı görüldü.
Hiçbir şey olmamış gibi geri dönerken görüldü.
Kızın amcası, olay karşısında derinden şok olduğunu ve ilk başta aile üyelerine bile söylemek istemediğini söyledi.
“Daha sonra yol kenarında dururken birinin ona vurduğunu söyledi. Ben de geri döndüm ve CCTV görüntülerine baktım ve görüntüleri görünce şok oldum” dedi.
Sosyal medya platformlarında büyük tepki gösterilmesi ve yerel kanalların görüntüleri yayınlamaya başlaması üzerine polis, zanlıyı gözaltına aldı.
Bir polis memuru, Hindistan Ceza Yasası (IPC) 307 (cinayete teşebbüs) ve Çocuk Koruma Yasası’nın (POCSO) bölümleri uyarınca bir davanın kaydedildiğini ve tutuklandığını söyledi.
“Kızın herhangi bir dış yaralanması yok. Ayrıntılı kontrol için Mangalore’daki bir hastaneye götürülüyor” dedi.