CPM çalışanlarına saldırıdan dava | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member
Thiruvananthapuram: Kollam West Polisi üç kişiye karşı dava açtı BGBM yerel bir etkinlik için para vermeyi reddeden bir mağaza sahibine ve karısına saldıran çalışanlar nellimukku Çarşamba akşamı
Çarşamba akşamı CPM çalışanları, AKG’nin 31. yıllık kutlamasının bir parçası olarak bağış toplamak için Nellimukku’da Ayathil’de ikamet eden 36 yaşındaki Siddique tarafından işletilen bir elektrik dükkanını ziyaret etti. Smaraka Samithi Mathilil, Kollam’da.
“Dükkanımdaki personel 100 Rs teklif ettiğinde 500 Rs talep ettiler ve ben bu tutarı ödemek istemedim. Orayı terk ettiler ve bir süre sonra diğerleriyle birlikte gelip beni taciz etmeye başladılar. Ödemezsek mağazayı düzgün yönetemeyeceklerini söyleyerek tehdit ettiler. Hararetli tartışmalardan sonra bana kötü davrandılar. 30 yaşındaki eşim Muneera müdahale etmeye çalıştığında ona da saldırdılar” diyor Siddique.
Bu arada CPM üyesi ve Samithi Başkanı Mithun Haris, “sorunun yakında çözüleceğini” söyleyerek iddiayı yalanladı.
Ancak polis, CPM çalışanlarının da mağaza sahibi hakkında darp suçundan suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.
“Tanımlanabilir üç CPM üyesine karşı, IPC Bir kadının iffetini ihlal etmekten 354, kasten incitmekten 323 ve müstehcen sözler kullanmaktan 294-B. Sözcü, soruşturmanın devam ettiğini ve daha fazla ayrıntının daha sonraki bir tarihte açıklanacağını söyledi. Shafeque BKollam Batı Polis Karakolunun memuru.