Cpm: EP Jayarajan’a karşı parti soruşturması yok: CPM Kerala Sekreteri MV Govindan | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member

PALAKKAD/THIRUVANANTHAPURAM: BGBM Dışişleri Bakanı M.V. govindan partinin Kannur sığınağı tartışmasını soruşturmayacağını söyledi LDF derleyici EP Jayarajan bağlantılı olduğu bildiriliyor.
Govindan, “Tartışma, medyanın yaratımıdır. Bu nedenle parti, kendisi hakkında soruşturma başlatmayacak” dedi.
CPM dışişleri bakanı Cumartesi günü gazetecilere verdiği demeçte, “Bu tür mesajlar bazı medya kuruluşlarının ürünüdür ve parti medyadaki tartışmalardan etkilenmez.”
Govindan, merkezi hükümetin LDF hükümetiyle husumeti nedeniyle Kerala’nın kalkınmasını batırmaya çalıştığını söyledi. Merkezi hükümet, Kerala’nın vergi payını %3,9’dan %1,9’a düşürdü. Muhalefetteki UDF buna karşı konuşmuyor.
Birlik hükümeti neredeyse her gün yakıt fiyatını yükselttiğinde, UDF ve Kongre’nin buna şiddetle karşı çıkmadığını söyledi. Şimdi, devletin yoksul insanlarına sosyal emeklilik sağlamak için eyalet hükümeti tarafından 2 Rs’nin artırılmasına karşı ajitasyon başlatıyorlar. Bu nedenle tavizin geri çekilmesi talebinin Kerala muhalefetinden gelen siyasi bir talep olduğunu söyledi.
Jayarajan, kendisine karşı herhangi bir suçlama olmadığını iddia ediyor
LDF organizatörü EP jayarajan kendi etrafında dönen tartışmaları sahte ve medyanın uydurması olarak nitelendirdi. Jayarajan, CPM Dışişleri Bakanı MV Govindan’ın üst düzey CPM lideri P Jayarajan’ın EP Jayarajan’a yönelik iddiaları hakkında benzer bir açıklama yapmasından saatler sonra gazetecilere verdiği demeçte, “Kimse bana karşı herhangi bir iddiada bulunmadı. Kimse mali açıdan yanlış bir tavır aldığımı söylemedi.”
LDF danışmanı ve CM’nin yakın sırdaşı, Başbakan Pinarayi Vijayan tarafından sık sık alıntılanan atasözünün ardından, yolculuk sırasında yalnızca cüzdanı ağır olanların endişelenmesi gerektiğini söyledi.
“Hiçbir korkum yok. Her zaman doğru bir duruş sergilerim. İnsanların iyiliği için birçok şey yaparım. Bu misyonu yerine getirmeye devam edeceğim. Haber üretilir ve yayınlanır. Medya, haberin nereden geldiğini ve kimin yarattığını bulmalı.” Jayarajan, kendisine yönelik bu tür kampanyaların yeni olmadığını da sözlerine ekledi.
CPM’nin tüm iddiaları soruşturma yetkinliğine ve yetkisine sahip olduğunu söyleyen Erdoğan, “Ben en çok partili arkadaşlarıma inanıyorum. Onlar benim koruyucularımdır” dedi.