Thiruvananthapuram: Trajedi, Cuma günü sabah saat 8: 30’da Venjaramoodu yakınlarındaki Mylakuzhi’de hareket halindeki bir arabanın alev almasıyla önlendi. Polisin verdiği bilgiye göre, sürücü aracı durdurarak yangın yayılmadan kaçtı. Arabanın ön kısmı tamamen soyulmuştu.
Lijo (37), Varghese van’ın oğlu Mohan Villai Attingal yakınlarındaki Nilakkamukku’da, Thiruvananthapuram’dan eve gidiyordu.
“Sabah erkenden bir arkadaşımın evine gitmiştim ve dönüş yolundaydım. Venjaramoodu’ya vardığımda bazı insanların aracı durdurmam için beni uyardığını gördüm. Ne olduğunu anlamadan arabayı aniden durdurup indim. O anda arabanın önünde alevler gördüm” dedi Lijo. Kısa süre sonra Venjaramoodu itfaiye ve kurtarma ekiplerine haber verildi ve yangını söndürdüler. Yetkililer, yangının çıkış nedeni olarak kısa devreyi gösterdi. Olayla ilgili herhangi bir vaka kaydedilmedi. Olay, Kannur’da hamile bir kadın ve kocasının seyahat ettikleri otomobilin alev alması sonucu kömürleşmesinin ardından bir gün sonra meydana geldi. TNN