Ksrtc: Bu KSRTC kondüktörünün nezaketi ona defne kazandırdı | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member

THIRUVANANTHAPURAM: Görevli bir personelden küçük ama nazik bir jest KSRTC Bir grup çocuğun işlek bir yoldan karşıya geçmesine yardım eden kondüktör kalpleri kazandı.
JS BijuNeyyattinkara deposunda KSRTC kondüktörü olan . Hatta çocuklardan birinin kafasını sevgiyle okşadı. Eylemin tamamı birileri tarafından çekildi ve internette yayınlanan video sosyal medyada hızla viral oldu.
Pravachambalam’da doğan Biju, yaygın beğeniden memnun ama ihtiyacı olanlara yardım etmek onun için yeni bir şey değil. “2009 yılında KSRTC şefi olmadan önce çeşitli kurumlarda uzun yıllar sosyal hizmet uzmanı olarak çalıştım. Loyola Sosyal Bilimler Fakültesi thiruvananthapuram’da sosyal hizmet uzmanı olarak ağırlıklı olarak tıp ve psikiyatri alanında çalıştım. Alappuzha Tıp Fakültesi’nde Tsunamiden Kurtulanlar için Psikososyal Rehabilitasyon Birimi’nde çalıştım ve daha sonra aynı zamanda Devlet HIV Aids Kontrol Derneğidedi Biju.
Biju’nun eylemleri, KSRTC’nin çalışanlarına maaş ödemelerinde sorun yaşadığı bir zamanda popüler hale gelir. Olumsuz durumlar, onu yolcularına mümkün olan her şekilde yardımcı olmaktan asla alıkoymadı, dedi. “Benim gibi kredi almış ve EMI’leri zamanında ödemekte zorlanan başkaları olduğu için kesinlikle bir etkisi oldu. Ancak not edilmesi gereken şey, benim neslimdeki işçilerin ve gelen diğerlerinin iyi eğitimli, yetenekli ve verimli olmalarıdır. bir önceki duruma göre her duruma uyum sağlayacak kadar, daha önce 6.000 otobüsle elde ettiğimiz kârı şimdi 3.000’den az otobüsle elde etmemiz, çalışanların da katkı ve özverisini yansıtması bunun kanıtıdır,’ diyor.
Bugün bile Biju, çevrimiçi bir danışman olarak başkalarına yardım etme tutkusunu sürdürmeyi başarıyor. “Yaşlı, hasta, genç ve hatta fiziksel engelli tüm yolcularımızı desteklemek için bilinçli bir çaba gösteren bir hizmet grubunun parçasıyım. Herkesin herhangi bir yerde, herhangi bir yerde sosyal hizmet uzmanı olabileceğine gerçekten inanıyorum. alan” dedi. .