Parassala Polisi Kanıtları Doğrulayacak | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member
Thiruvananthapuram: Parassala Polisi, bir kişinin sağladığı kanıtları doğrulamaya başladı. KSRTC 2018 yılında eski eşinin sevgilisinin talimatıyla yemeğe zehir karıştırarak kendisini öldürmeye çalıştığını iddia eden kondüktör.
KSRTC sürücüsü, Sudheer (48), geçtiğimiz günlerde evini temizlerken bir şişe alüminyum fosfat buldu.
“Şişe bir kurye paketinin kılıfındaydı ve Tamil Nadu’dan gönderilmişti. Eski karımın sevgilisi de Tamil Nadu’lu ve şu anda onunla birlikte. 2018 yılında kurye gönderildi ve ben o süreçte evden yemek yedikten sonra hastanedeydim. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi vererek birkaç gün geçirdim. Tüm detayları polise sundum” dedi Sudheer.
Sudheer şu haberden sonra karar verdi: Sharon Raj cinayet davası.
Sharon, Ayurvedik bir ilaç ve meyve suyuna zehir karıştırdığı iddiasıyla sevgilisi tarafından öldürüldü.
Parassala polisi, şikayeti üzerine bir dava açmak konusunda başlangıçta tereddüt etti.
Ancak polise yönelik eleştiriler yağıyor. Şaron cinayet davası onları dava açmaya zorladı.
“Sudheer’in kanıtını doğrulama sürecindeyiz. Hastane kayıtları doğrulanmalı ve üretilen malzemelerin gerçekliği araştırılmalıdır. Parassala istasyonu görevlisi Hemanth Kumar, sunulan kanıtların gerçek olduğunu kanıtladığında kadını sorguya çekeceğiz” dedi.