Sivapriya sorunlarını üçlü altınla aştı | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member
Thiruvananthapuram: Küçükler kategorisinde 80 metre engellide altın madalyanın ardından Kerala Eyalet Okulu Atletizm 2018’de görüşmek üzere Sivapriya ES 2019 baskısı için hat-trick yapmak için geldi. Ancak hayal kırıklığına uğrayarak, yarıştığı üç yarışta da sonuncu oldu: uzun atlama, üç adım atlama ve 100 metre engelli. Sorunlarını maç sırasında onu rahatsız eden bir ayak bileği yaralanmasından sorumlu tuttu.
Ancak devlet okullarının atletik toplantıları iki yıl sonra geri döndüğünde covid molasıgelen kız Devlet Balıkçılığı HSSNattika, Thrissur’da yarışmanın büyükler kategorisinde ilk üçlü altını kazanarak harika bir geri dönüş yaptı. 2019’da son olarak bitirdiği aynı etkinlikler olan uzun atlama, üç adım atlama ve kıdemli kızlar 100m engellide altın madalya aldı. büyükler üç adım atlamada 11.57 metrelik eforuyla altın madalya kazandı. Pazar günü, kıdemli kızlar uzun atlamada altın madalya kazandı.
Sivapriya, “Üç kez altın kazandığım için çok mutluyum. En son sakatlığım performansımı etkiledi. Hala o ayak bileği sakatlığımı taşıyorum. Ancak bu performans, kendimi daha büyük madalyalar kazanmak için motive etmemi sağlayacak” dedi. , Kannan S. altında antrenman yapan